Mr. Wijnand Westerman - PWM Advocaten.

Wijnand Westerman is in september 2008 beëdigd als advocaat en een van de drie oprichters van PWM Advocaten. Wijnand heeft bij verschillende middelgrote kantoren in de Randstad gewerkt.

De ervaringen die hij daar heeft opgedaan gebruikt hij nu in zijn op ondernemers en hun ondernemingen gerichte civielrechtelijke proces- en adviespraktijk, waarbij zijn expertise ligt in het arbeids-, algemeen verbintenissen- en huurrecht (bedrijfs- en woonruimte).

Over Mr. Wijnand Westerman

Mr. Westerman is pragmatisch, direct en spreekt duidelijke taal. Omdat hij met beide benen op de grond staat, kan hij daadwerkelijk meedenken met zijn cliënten en probeert de beste oplossing voor de ontstane situatie te vinden, ook als de beste oplossing een niet-juridische blijkt te zijn

De rechts-/werkgebieden waarvoor u bij Wijnand Westerman onder meer terecht kunt, zijn:

Wijnand heeft een aantal grote(re) civiele zaken behandeld waaronder die over het enige Noord-Koreaanse restaurant in Nederland. Ook staat hij de man bij die een tweet heeft geplaatst met het bekende filmpje van Patricia Paay.

Wijnand staat naast bedrijven ook particulieren bij.

  • Arbeidsrecht
  • Contractenrecht
  • Algemeen Verbintenissenrecht
  • Huurrecht bedrijfs- en woonruimte
  • Incasso’s, aanvragen faillissementen en het leggen van beslag

Rechtsgebiedenregister

Wijnand Westerman heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
  • Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Berichten van Wijnand Westerman

PWM-Advocaten-Beverwijk-KiFiD-wijst-rechtsbijstandsverzekeraar-terecht--ook-vrije-advocaatkeuze-als-het-niet-tot-een-rechtszaak-komt-HeaderAlgemene berichtenWijnand Westerman
5 mei 2021

KiFiD wijst rechtsbijstandsverzekeraar terecht: ook vrije advocaatkeuze als het niet tot een rechtszaak komt

Het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFiD) heeft op 24 april 2021 geoordeeld dat ook in een buitengerechtelijke procedure een verzekerde recht heeft op vrije advocaatkeuze. Dit oordeel komt overeen met een uitspraak van het Europese Hof van Justitie d.d. 14 mei 2020 die vorig jaar al…

Bij gerechtigheid is snelheid vaak van groot belang.

Schroom daarom niet nu vrijblijvend contact op te nemen met PWM Advocaten.