Mr. Jan Willem Hijnen - PWM Advocaten.

Mr. J.W.J. (Jan Willem) Hijnen is sinds september 2001 werkzaam in de advocatuur. Nadat hij zijn studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Leiden in 1998 afrondde, heeft hij diverse juridische functies bekleed, waaronder die van gerechtssecretaris/griffier bij het Gerechtshof te Amsterdam.

Jan Willem is nadien gedurende zeven jaar als advocaat werkzaam geweest bij één van de grotere commerciële advocatenkantoren in Nederland, alwaar hij een gedegen opleiding tot advocaat heeft genoten. Aansluitend is Jan Willem gedurende 12 jaar werkzaam geweest bij een middelgroot kantoor te Beverwijk. In die periode heeft hij zich verder ontwikkeld tot een allround proces- en adviesadvocaat die in zijn zaken graag ‘de juridische diepte’ in gaat.

Per 1 februari 2021 is Jan Willem een kantorencombinatie aangegaan met zijn oud-collega’s Robbert Poort, Wijnand Westerman en Sandra Meijer (de (kosten)maatschap PWM Advocaten), waarbij hij via zijn eenmanszaak Hijnen Advocatuur *) mede handelt onder de naam PWM Advocaten en een eigen kantoorruimte heeft in het pand van PWM Advocaten.

*) Jan Willem handelt met zijn eenmanszaak Hijnen Advocatuur (KvK: 81416806 | BTW: NL003557624B90) voor eigen rekening en risico. Cliënten sluiten een overeenkomst van opdracht met Hijnen Advocatuur. Jan Willem is individueel voor beroepsaansprakelijkheid verzekerd en heeft een eigen kantoorklachtenregeling. Met PWM Advocaten heeft Jan Willem afspraken gemaakt ten aanzien van de vervanging of waarneming tijdens ziekte of afwezigheid.

Over Mr. Jan Willem Hijnen

Mr. Hijnen hecht eraan zich zoveel mogelijk te verdiepen in de achtergronden van een zaak én de cliënt. Jan Willem streeft naar een voor de cliënte haalbaar en bevredigend resultaat. Eerlijkheid, transparantie, laagdrempeligheid en een oplossingsgerichte aanpak staan bij Jan Willem voorop.

De rechts-/werkgebieden waarvoor u bij Jan Willem onder meer terecht kunt zijn:

Jan Willem voert een proces- en adviespraktijk waarin hij zowel ondernemingen als particulieren bij staat. Daarbij kan hij leunen op zijn jarenlange ervaring en uitgebreide juridische kennis.

  • Contractenrecht
  • Algemeen Verbintenissenrecht
  • Huurrecht bedrijfs- en woonruimte
  • Zaken- en burenrecht
  • Personen- en familierecht

Rechtsgebiedenregister

Jan Willem heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Algemene praktijk
  • Huurrecht (woon- en bedrijfsruimte)
  • Personen- en familierecht

Deze registratie verplicht Jan Willem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Recent bericht

PWM-Advocaten-Beverwijk-Van-weekend-papa-naar-gelijkwaardige-ouder-HeaderJan Willem HijnenPersonen en familierecht
19 februari 2021

Van “weekend-papa” naar gelijkwaardige ouder

Meer dan regelmatig sta ik vaders bij die hun kinderen na scheiding voor hun gevoel te weinig zien. Meestal is er na scheiding een ouderwetse/klassieke weekendregeling afgesproken, waarin vaders hun kinderen eens in de veertien dagen een weekend bij zich hebben. Wanneer deze vaders deze…

Bij gerechtigheid is snelheid vaak van groot belang.

Schroom daarom niet nu vrijblijvend contact op te nemen met PWM Advocaten.